Skip to main content

Spreekdurf

Wil jij je angst overwinnen om te spreken in het openbaar? Bij You Talk leer ik jongeren en volwassenen om onbevreesd te spreken. Ook jij kan het leren!

Durven spreken kan je leren 
Tijdens een praktische doe-sessie vliegen we er meteen in. Al na enkele minuten sta je zelf op het podium. Allerlei tips en technieken worden besproken, geoefend en getest. Alle deelnemers komen uitvoerig aan bod en we geven elkaar feedback. We blijven oefenen en onszelf verbeteren

Spreken met houvast
Bij YouTalk leer je spreken met houvast. Dat mag je ook letterlijk nemen. Elke deelnemer krijgt een “krachtdier” gemaakt uit hout. Een houvast voor als het leven spannend is. Deze houvast wordt vervaardigd door de makers van de sociale coöperatieve 37° en werd bedacht door Bert Lemmens.
Benieuwd? Schrijf je in voor een doe-sessie en voel maar!

Voor jongeren en professionals
De doe-sessies van You Talk zijn er voor iedereen. Op spreekdurf staat geen leeftijd en iedereen kan het leren. Jongere of professional? Als jij zin hebt om erin te vliegen en eindelijk komaf te maken met je angst om te spreken, nodig ik je heel graag uit om een doe-sessie bij te wonen!

Dromen tussen bomen
Een sessie duurt ongeveer drie uur. Deze kan binnen of buiten doorgaan in het bos tussen de bomen. Altijd op het podium.

 

Bekijk de verschillende formules:

Groepssessie

prijs op aanvraag

Waarop je je individueel kan inschrijven en waar nog max 5 willekeurige andere personen aan deelnemen.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

Individuele sessie

prijs op aanvraag

Dit is een intensieve 1 op 1 training op maat. Om je voor te bereiden op een specifieke presentatie, een speech, een sollicitatie, …

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

Vlogdurf sessie

prijs op aanvraag

De nieuwste technologie maakt het voor heel veel mensen mogelijk en makkelijk om zelf “televisie” te maken. Altijd stiekem van gedroomd maar nooit durven dromen dat het ook echt kan? Bij You Talk leer je de kneepjes van het vak met professionele apparatuur.

Een intensieve 1 op 1 training met uitgebreide tips, oefening, bespreking, oefening, verbetering ... hoe vanzelfsprekend en spontaan het in vlogs of op televisie allemaal mag lijken: voorbereiden en oefenen, oefenen, oefenen is de sleutel van het succes.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

In de prijs zit de training, koude of warme dranken, een houvast en een handboekje inbegrepen
De sessies kunnen indoor of outdoor gegeven worden, afhankelijk van het weer