Skip to main content

You Talk

Hallo!
Ik ben Nele Lijnen, oprichter van You Talk. Na mijn studies Communicatie en Public Relations aan de PXL in Hasselt, zette ik al snel mijn eerste stappen in de politiek. Al meer dan 13 jaar doe ik dit met veel passie en overgave. De ervaring aan het spreekgestoelte van het parlement of het geven van een speech tijdens een feestelijk event of het woord nemen tijdens de gemeenteraad, … het heeft me een onuitputtelijke bron van kennis opgeleverd over spreekdurf. Heel wat know-how die ik heel graag wil overbrengen aan jongeren of volwassenen die worstelen met spreken.

Bospodium
You Talk is gevestigd in Hechtel-Eksel. ‘Gezellig in het groen’ leest de baseline van onze gemeente. Een plek waar velen naartoe komen om te onthaasten, te wandelen, te fietsen en te genieten van de rust en de buitenlucht. Ook You Talk maakt graag volop gebruik van de troeven van Hechtel-Eksel want de doe-sessie van You Talk kunnen ook buiten doorgaan, in het bos, tussen de bomen, op een “bospodium”. Met het gras onder onze voeten en de extra zuurstof kan dit hopelijk alleen maar inspirerend werken. Boek je doe-sessie vandaag en ontdek het!

Investering in de toekomst
Een presentatie houden – op school of in het bedrijfsleven, solliciteren, netwerken, … spreken in het openbaar vormt voor velen vandaag een gigantische drempel. Bij You Talk leer ik je spreekdurf aan. Tijdens een praktische doe-sessie binnen of in het bos tussen de bomen, bied ik je een houvast aan. Met tips en technieken om zelfvertrouwen te krijgen om te praten voor een groep. Een haalbare en betaalbare hands-on sessie.

Follow You Talk

Groepssessie

Prijs op aanvraag

Waarop je je individueel kan inschrijven en waar nog max 5 willekeurige andere personen aan deelnemen.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.


Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

Individuele sessie

Prijs op aanvraag

Dit is een intensieve 1 op 1 training op maat. Om je voor te bereiden op een specifieke presentatie, een speech, een sollicitatie, …

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

Vlogdurf sessie

Prijs op aanvraag

De nieuwste technologie maakt het voor heel veel mensen mogelijk en makkelijk om zelf “televisie” te maken. Altijd stiekem van gedroomd maar nooit durven dromen dat het ook echt kan? Bij You Talk leer je de kneepjes van het vak met professionele apparatuur.

Een intensieve 1 op 1 training met uitgebreide tips, oefening, bespreking, oefening, verbetering ... hoe vanzelfsprekend en spontaan het in vlogs of op televisie allemaal mag lijken: voorbereiden en oefenen, oefenen, oefenen is de sleutel van het succes.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

In de prijs zit de training, koude of warme dranken, een houvast en een handboekje inbegrepen
De sessies kunnen indoor of outdoor gegeven worden, afhankelijk van het weer